Megoldáscsomagok startupoknak

A startupok különböző élet­szakaszában, főleg a prototípus­fázisban segíti a meg­ragadt projekteket az előre­lépésben az a közös, komplex, projekt­inkubációt és hardver­­akcelerációt is tartalmazó program, amelyet az eCon, az Innopod és a NexGen indít májusban.


Forrás: Depositphotos/vantuz

A tervezetten évente induló program olyan startupok, kuta­tási, fejlesztési és innovációs (KFI) projektek, illetve piaci be­ve­zetésre váró szabadalmak gazdáit várja, akik innovatív koncep­ciójukat már legalább kísérleti szinten igazolták. A program azokat a vállalkozá­sokat, vállalkozókat és magán­személyeket célozza, amelyek és akik projektjükkel lelassultak vagy elakadtak, de a következő szintre szeretnének lépni, legyen szó a termék vagy szolgáltatás fejlesztéséről, piacra viteléről vagy a szükséges pénzügyi támogatás megszerzéséről. A programba a következő három kategóriában várják a jelentkezőket: startupok prototípus­fejlesztési fázisban, piaci bevezetés előtt álló szabadalmak és innovációk, valamint akadályokkal küszködő egyéb KFI projektek.

Az eCon és a NexGen stratégiai partnerségén belül és annak köszönhetően az induló program magas minőségű mérnöki tudást és projektre szabott megoldás­csomagokat kínál, valamint az Innopod csatlakozásával az alapítói kör és a projektet menedzselő csapat a megfelelő szervezet­fejlesztési támogatást, vezetői tanácsadást vagy éppen kompetencia­fejlesztő és soft skill képzé­seket kap, így a programba bekerülő csapatok valóban ott és abban jutnak támogatáshoz, ahol igazán szükségük van rá.•

Címlapkép forrása: Depositphotos/vantuz


 
Archívum
 2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022  2023  2024
Címkék

Innotéka